Kaikilla on oikeuksia - Kaikki myös maksaa osansa

21.07.2019

Sekä valtiovalta, että mediat ja etenkin EU ovat kovasti nostaneet viime vuodet esiin ne universaalit ihmisoikeudet. Samoin Yk, jonka julistuksessa puhutaankin yleismaailmallisista ihmisoikeuksista. Näiden julistusten ja oikeudeksi miellettyjen käsitteiden turvin onkin sitten vaadittu jos jonkinlaisia etuja monelle vähemmistöksi luetulle ryhmälle.

Olisi hienoa, jos jostain löytyisi ne universaalit tai yleismaailmalliset velvoitteet esim. Suomen kansalle elättää muiden maiden kansalaisia ympäri maailman kehitys avun nimikkeellä tai Suomessa sosiaalipummeina maahan laittomasti saapuneita kolmansien maiden siirtolaisia.

Jänniä nämä tyhjästä esiin nykäistyt "velvoitteet". Esimerkiksi kehitysapuraha, joka maksetaan kolmansiin maihin yhteisistä verovaroista, koska ollaan ns. auttamassa. Auttaminen on aina vapaaehtoista ja esim. SPR:n rahankeräykset kaduilla täyttävät tämän kriteerin. Kansan yhteisistä verovaroista vastaava ei ole enää vapaaehtoista. Ja jos jokin ei ole vapaaehtoista, on se pakottamista; erää laista orjuuttamista. Orjuuttaminen taasen taitaa olla jo jopa ihan Suomen perustuslaissakin kiellettyä.

Kansantaloudellisesta näkökulmasta tarkasteltuna verovarojen käyttö, näin jatkuvan leikkauspolitiikan ja veronkorotusten aikakautena, lahjotettuna kehitysavun nimikkeellä miljoonatolkulla, tai siirtolaisten haaliminen potentiaalisiksi loppuelämän eläteiksi vastaavasti miljoonatolkulla, jos ei jopa jo miljarditolkulla, ei tuota ropakaan valtion kirstuun ja samalla suomalaisten hyvinvointia heikennetään koko aika, kun ei rahat muuten riitä näihin turhuuksiin.

Sitävastoin esim. maahan muuttanut turkkilainen ravintolanpitäjä on täysin rinnastettavissa maan pk-sektoriin. Näistäkin maahan muuttaneista yrittäjistä on viime aikoina ollut otsikoissa miten heidänkin elinkeinot on ajettu jo todella ahtaalle. Hekin maksavat sen saman osan tästä kaikesta turhuudesta.

Kaikki todellakin maksavat yhtäläisesti sen loppulaskun mikä tulee seuraamaan tästä kaikesta. Laskun maksavat aivan yhtäläisesti kaikki ne hyve-ihmiset, jotka ovat nenänvarsiaan pitkin tuijotellen halveksineet esim. kansallismielisisiä ihmisiä tai Perussuomalaisten kannattajia. Laskun maksavat todellakin kaikki. Myös nekin, jotka ovat patsastelleet ne "refugees welcome" kyltit käsissään toivottamassa maahan laittomasti pyrkineitä muukalaisia tervetulleiksi.

Se tuleva lasku joka lankeaa kaikille maksettavaksi tulee koostumaan veronkorotuksista, hintojen korotuksista ja etuuksien leikkauksista. Samoin tulee myös leiikuri nipistämään vanhusten hoidoista, koulutuksesta, perusterveydenhoidosta, turvallisuudesta ja ties mistä. Ihan turha luulla, että nykyinen hallitus kykenee pitämään niitä luvattuja "vappusatasia" tai muutakaan. Ainahan sitä saa unelmoida tai kuvitella, mutta tällä kertaa taitaa totuus olla tarua ihmeellisempää.

Kannattaa varmaan trendikkäiden metropoli-ihmisten ruveta miettimään mistä saada särvintä, jos yhtäkkiä omassa kukkarossa ei enää sitten riitäkään "hynä" edes siihen tonnikalapurkkiin. Näin internetin ihmeellisellä aikakaudella myös "raha" tuppaa olemaan virtuaalista. Ja jos tili on miinuksella ja taskussa vaan muovikortteja, voi havahtuminen sen tonnikalapurkin edessä olla aika ravisuttava.
Maaseudun ihmiset saattavat vielä jopa löytää niitä mustikoita ja sieniä metsästä, jos oikein tiukka paikka tulee.
06.12.2019Poliittinen vastuu
21.11.2019Aurinko nousee
21.11.2019Kansalaisaloite lasten ja nuorten rikosturvan parantamiseksi
29.10.2019Aitosuomalaiset ovat myös mukana taistelussa oikeudenmukaisemman yhteiskunnan puolesta
29.10.2019Aitosuomalaiset aktiivit ja oikeustaistelijat kantaa huolta myös muiden kansojen hyvinvoinnista
29.10.2019Vastaus kansalaiskirjeeseen koskien rajakontrollia
26.10.2019Suomeen tarvitaan pelisäännöt lobbauksesta
24.10.2019Poliittinen arvomaailma, laki ja moraali
23.10.2019AitoSuomalaiset aktiivit ja oikeustaistelijat kantavat huolta turvallisuudesta
20.10.2019Monikulttuurisuutta vai halpatyövoiman maahantuontia?

Siirry arkistoon »