Kansan perustuslailliset oikeudet

02.09.2019

Nykyinen elitistinen puoluejärjestelmä on tullut tiensä päähän, koska mitään todellisia muutoksia parempaan suuntaan ei ole nykyjärjestelmän puitteissa ollut nähtävissä enää pitkään aikaan. Sama kurjistamispolitiikka jatkuu yhä edelleen.

Siitä on jo jotakin vuosia aikaa kun EU huomautti silloiselle maan hallitukselle, että täällä huomattava osa ihmisistä elää köyhyysrajan alapuolella. Sille ei ole vieläkään tehty mitään konkreettista, koska köyhtyminen vaan tuntuu lisääntyvän. 
Vaikea sanoa puuttuuko ymmärrys vai innostus, mutta ainakin nykyinen hallitus on selvästi osoittanut todelliset intressinsä päättämällä ottaa vastaan lisää siirtolaisia ja lisäämällä kehitysapua ulkomaille, silti samalla jatkaen oman kansan köyhdyttämistä mm. ottamalla lisää velkaa. Ei näytä oman kansan ahdinko kiinnostavan päättäjiä enää. On vaan muun maailman ihmiset mielessä. Tämä on jo täysin perustuslain vastaista touhua. 

Perustuslakiin on kirjattuna, että julkisen vallan on turvattava kansan perusoikeuksien toteutuminen. Tämä on vain yksi esimerkki niistä lukuisista epäkohdista, joihin pitää saada muutos. Perustuslain kansanvalta ei myöskään enää pääse toteutumaan rakenteellisen korruption takia. Puoluetuet ylläpitävät nykyisiä valtarakenteita ja hyväveliverkostoa, ja niitäkin korotettiin hiljattain roimasti nykyisen hallituksen toimesta. Lisäksi lainsäädännöstä puuttuu selkeät pelisäännöt lobbauksesta. Tämä luo päätöksenteosta kulissien takana yhdenvertaisuuden vastaiseksi tavaksi tehdä politiikkaa, koska vaan osalla suomalaisista eturyhmistä näkyy olevan pääsy eduskuntaan keskustelemaan suoraan kansanedustajien kanssa tarpeistaan.

Aitosuomalaiset pyrkivät aktiivisesti vaikuttamaan asioihin ulkoparlamentaarisin keinoin edistääkseen suomalaisten oikeuksien ja hyvinvoinnin toteutumista yhteiskunnassa yksilöinä ja yhdessä. Jokainen meistä voi tehdä osansa, kukin taitojensa ja jaksamisensa puitteissa. Kyse on kuitenkin kansan yhteisestä tulevaisuudesta Suomessa ja asiat alkavat olemaan jo todella huonolla tolalla. Muutoksia ei vaan saada aikaiseksi, ellei niitä ruveta yhdessä vaatimaan.
Oikeuksiin nauttia yhteisestä hyvästä kuuluu myös vastuunottaminen ja velvollisuus niitä kohtaan, jotka ovat hyvinvointimme aikanaan rakentaneet. Suomen valtio on perustettu Suomen kansalle yhteiseksi kansankodiksi. Suomen perustuslaki on kirjoitettu Suomen kansalle turvaksi ja ohjenuoraksi. Siihen kirjatut perusoikeudet ja ihmisoikeudet ovat Suomen kansan perusoikeuksia.

Ensin hoidetaan oman maan ja kansan asiat kuntoon. Vasta sen jälkeen voidaan tilanteen mukaan satunnaisesti auttaa muita. Montakymmentä vuotta yhtäjaksoisesti jaettu kehitysapu johonkin kohdemaahan ei ole mitään tilapäistä auttamista. Siinä on montakymmentä vuotta elätetty suomalaisille kuuluvin verovaroin jonkun muun valtion kansaa. Millä mandaatilla? Auttaminen on aina vapaaehtoista, yhteisistä verovaroista kaikilta otettuna ja erikseen lupaa kysymättä on orjuuttamista. Tästä kun ei koskaan taidettu järjestää edes kansanäänestystä. Niin tolkuttomista summista kun jaetusta kehitysavusta yhteensä kuitenkin on kyse, olisi kyllä pitänyt.
06.12.2019Poliittinen vastuu
21.11.2019Aurinko nousee
21.11.2019Kansalaisaloite lasten ja nuorten rikosturvan parantamiseksi
29.10.2019Aitosuomalaiset ovat myös mukana taistelussa oikeudenmukaisemman yhteiskunnan puolesta
29.10.2019Aitosuomalaiset aktiivit ja oikeustaistelijat kantaa huolta myös muiden kansojen hyvinvoinnista
29.10.2019Vastaus kansalaiskirjeeseen koskien rajakontrollia
26.10.2019Suomeen tarvitaan pelisäännöt lobbauksesta
24.10.2019Poliittinen arvomaailma, laki ja moraali
23.10.2019AitoSuomalaiset aktiivit ja oikeustaistelijat kantavat huolta turvallisuudesta
20.10.2019Monikulttuurisuutta vai halpatyövoiman maahantuontia?

Siirry arkistoon »