Vasemmiston henkinen kriisi

27.03.2020

Vasemmistohenkiset ja anarkistiset yksilöt vastustavat mm. holhousyhteiskuntaa, poliisivaltiota jne. Ilkivalta, anarkismi ja tiukka perusoikeuksien puolustaminen aina globaaliin vapaaseen liikkumiseen asti on vasemmiston ajattelun ydintä.

Vasemmistohenkisiä poliitikkoja on myös ollut jo sukupolvien ajan istumassa päättävässä asemassa eduskunnassa säätämässä kansalaisille loputtomasti kasvanutta byrokratiaa. Tämä kaikki kasvanut byrokratia on hankaloittanut yksilön elämää ja kaventanut kerran olemassa olleita vapauksia. Esimerkkinä se, että suomalaiset joutuivat joku aika sitten taas armottoman byrokratiasirkuksen vietäväksi, kun marjoja ja sieniä ei yksityshenkilö enää niin vaan saakaan myytyä eteenpäin ilman mittavaa lupahelvettiä. Moni lopettikin sitten tämän hyödyllisen toiminnan.

Suomalaisia yrityksiä on myös onnistuneesti kuristettu hengiltä vuosien saatossa tämän samaisen byrokratia-armeijan toimesta, joille vasemmistotaustaiset poliitikot ovat olleet mukana luomassa pelivälinettä pystyyn kuolleilla lakiuudistuksilla. Voittajia tässä pelissä ovat olleet monikansalliset suuryritykset, sijoittajat ja osakkeiden omistajat. Häviäjiä ovat olleet Suomen yrittäjät ja palkansaajat; Suomen kansa.

Nyt Vasemmistoliitto ajaa kansallisen terveysuhan alla poikkeusolojen vallitessa maassa vieläkin sitä perustuloa kaikille. Eli käytäisiin taas yrittäjien ja palkansaajien lompakolla, jotta kortistossa lojuvat äänestäjät saisivat loppuelämän ilmaisen ylläpidon.

Kun ei vuosikymmeniin enää ole ollut tarvis koko yhteiskunnan osallistua esimerkiksi perunanostotalkoisiin on yhteiskuntaan ajan kanssa hiipinyt rakenteisiin monenlaista visionääriä, joiden mielestä moni asia on näyttänyt paperilla pirun hyvältä. He ovat sitten kokeneet itsensä tärkeiksi ja tarpeellisiksi raapustellessaan näitä visioitaan paperille palkkansa eteen.

13.09.2020Aitosuomalaiset - kansallisvaltion vaalijat
12.09.2020Loppuuko ministereiden valheelliset vakuuttelut koskaan? - Katse kohti yhteistä tulevaisuutta
01.08.2020Kaikki muuttuu aikanaan - Itsenäinen Suomi takaisin
11.07.2020Sirkus-eduskunta on tullut tiensä päähän
25.05.2020On tullut aika puhaltaa peli poikki - Kansalle on turha enää kertoa sitä muunneltua totuutta
13.05.2020Yövartijavaltio
31.03.2020Poliittiset arvovalinnat - Tehdään päätöksiä suuntaan tai toiseen omaan ideologiaan pohjautuen
27.03.2020Vasemmiston henkinen kriisi
15.02.2020Onko huoltovarmuus Suomessa ajantasalla?
15.02.2020Kansalaisyhteiskunnan syvenevät jakolinjat - Toistuuko veljessodan jako punaisiin ja valkoisiin? Mikä jakaa kansaa?

Siirry arkistoon »