Sirkus-eduskunta on tullut tiensä päähän

11.07.2020

Tämän hetkinen pääministeri keksi sopivasti miten hän voi luovasti oikoa EU-perussopimuksen laittomuudet laillisiksi ilman poliittista vastuuta seurauksista. 

Suuri Valiokunta käveli pääministerin vanavedessä samoilla aalloilla Suomen perustuslakivaliokunnan evästysten yli, jossa valtiosääntöoikeus kolisee sitten oikein huolella mikäli neuvotteluja EU:n tulevasta elvytysrahastota jatketaan sen suuremmitta laskelmitta vaikutusten osalta valtiontalouteen. 

Ulkoministeri on ilmoittanut pysyvänsä tiukasti virassaan kiinni huolimatta siitä, että jo KRP on tutkimusten perusteella päätynyt epäilemään filunkia ulkoministerin toiminnassa.

Näin Suomessa vuonna 2020 hoidetaan hommia valtiollisella tasolla näköjään fiiliksellä ja oman mielen mukaan.

Nyt viimeisimpänä on pöydällä mittava kasa rahaa jaossa EU:n tulevan elvytysrahaston nimissä. Se mistä hallitus ei viitsi julkisesti keskustella on, että kysehän on "vain" 40 vuoden tulevasta velkahelvetistä kansalle, mistä nyt ollaan ikäänkuin neuvottelemassa tuolla "vallan ytimessä". Ja kun se "vallan ydin" on "satasella" pro Eurostoliitto, niin kupla senkuin tiivistyy. Jo nyt on näkyvissä koko EU:n alueella se, että oikeusvaltioperiaatteet ja demokratian ihanteet ollaan korkealla tasolla ympäriinsä täysin valmiita heittämään romukoppaan. Viimeisimpänä jopa Yle kertoi kuinka sensuuri valtaa alaa Brysselin käytävillä. Se, jos mikä, kertoo ihan riittävästi tilanteen äärimmäisestä vakavuudesta, koska tähän asti sensuurista ovat valittaneet lähinnä hiljaiseksi runtattu opposito maassamme.

Poliittisesta aatesuuntauksesta riippumatta; keskitetty valta korruptoi aina lopulta vallankäyttäjät ja tuhoaa heidän hyvät tarkoitukset. Valta ja vallan tunne on kuin huume - Mikään ei riitä enää lopulta.

Annammeko siis suomalaisina ja myös eurooppalaisina sairaille, riippuvuudesta kärsiville yksilöille yhä edelleen mandaatin tuhota koko mantereen kaikki saavutukset sukupolvien takaa vain, jotta he voisivat edelleen pysyä vallassa?Kun Suomi itsenäistyi sen reilut sata vuotta sitten, se tehtiin kansallismielisyyden voimalla. Myös osa silloisista kommunistisista Demareista oli kansallismielisiä, kuten kutakuinkin kaikkien muidenkin silloisten puolueiden edustajat. Vain työväendiktatuuria ajaneet kommunistit kävivät asein laillista, julkista valtaa vastaan. 

Kansallismielisyyden vastakohta lienee internationalismi; globaali proletaarin kommunistinen oikeustaistelu paremman elämän puolesta, jossa tarkoituksena on samalla kansallistaa kaikki tuotanto valtiolle. - Vapaa, perusoikeuksien turvaama yrittäjyys ei toteudu tässä.

Aikamme kulttuurimarxistinen uuskommunismi on tämän päivän internationalismin pää-äänenkannattaja. Suurpääoma on löytänyt nämä ja flirttaillut julkisesti tuon tuostakin näiden "yhden mielipiteen"-julistajien kanssa. - Ymmärtäähän sen, kun velaksi elämisen ihanuus kuuluu kuvioon. 

Suurpääoma saattaa nyt kuitenkin kompastua omaan näppäryyteensä (ahneuteensa), koska suhdeluvut taitavat olla aika selkeät: Vähemmistöjen marinat vastaan enemmistöjen mittojen täyttyminen. Eli, siinä vaiheessa kun konkurssiaalto todellakin iskee on väistämättä edessä suuria poliittisia muutoksia. 

Historian tietää kertoa lukemattomissa eri versiossa kautta aikakirjojen, että:
Taloudellisen hyvinvoinnin ja sujuvan talouskasvun perustan voi rakentaa pysyvämpään muotoon ainoastaan kansallisvaltion päälle. - Jos porukkaa ei kiinnosta valtion johdon lässytykset ja yhteen hiileen puhaltaminen, voi homma helposti mennä reisille. Jää helposti verot saamatta, puolustusvoimat jää lähinnä asiasta kiinnostuneiden harteille ja poliisi on jatkuvasti helisemässä, koska ketään ei siinä vaiheessa isommin kiinnosta noudattaa lakeja.

- Riippuen tietenkin paljon siitä minkä aatteen matkaan työväenluokka tällä kertaa lähtee.

13.09.2020Aitosuomalaiset - kansallisvaltion vaalijat
12.09.2020Loppuuko ministereiden valheelliset vakuuttelut koskaan? - Katse kohti yhteistä tulevaisuutta
01.08.2020Kaikki muuttuu aikanaan - Itsenäinen Suomi takaisin
11.07.2020Sirkus-eduskunta on tullut tiensä päähän
25.05.2020On tullut aika puhaltaa peli poikki - Kansalle on turha enää kertoa sitä muunneltua totuutta
13.05.2020Yövartijavaltio
31.03.2020Poliittiset arvovalinnat - Tehdään päätöksiä suuntaan tai toiseen omaan ideologiaan pohjautuen
27.03.2020Vasemmiston henkinen kriisi
15.02.2020Onko huoltovarmuus Suomessa ajantasalla?
15.02.2020Kansalaisyhteiskunnan syvenevät jakolinjat - Toistuuko veljessodan jako punaisiin ja valkoisiin? Mikä jakaa kansaa?

Siirry arkistoon »