Kaikki muuttuu aikanaan - Itsenäinen Suomi takaisin

01.08.2020

Olemme alkukesän saaneet seurata kuinka epädemokraattiseksi maailma on muuttumassa. Luulisi jokaisen kanssakansalaisen viimeistään nyt nostavansa villoja pystyyn, kun jo ihan julkisesti puhutaan jopa korkean tason asiantuntijoiden suulla valtionjohdon touhuista lakipykälien ja EU-perussopimuksen "luovista" tulkinnoista.

Kun tälle tielle lähdetään on lopulta edessä diktatuurinen johtamismalli. Sitä ei millään verukkeella muuksi valkopestä. Korupuheet oikeusvaltioperiaatteesta ja ihmisoikeuksista ei tee näitä todeksi, vaikka kuinka jankuttasi tyhjää sanomaa jostain ylevästä unelmasta.

On kuin maan johto olisi täysin unohtanut ydintehtävänsä Suomen kansan ja Suomen itsenäisyyden vaalijana julkisen vallan edustajana kansan perusoikeudet turvaten pahaa maailmaa vastaan. Tapetilla on jo vuodet olleet etupäässä muiden kansojen ihmisoikeudet. Oma kansa jos on rohjennut esittää soraääniä tästä hirvittävästä syrjimisestä on vaan kätevästi leimattu rasisteiksi, koska se on niin muodikas ilmaus vetää turvat tukkoon, niiltä jotka kyseenalaistaa nykymenon.

Pitkin alkukesää katukuvaa on koristanut Demarivetoisen vasemmistojuntan kannattamat BLM-Miekkarit Suomen katukuvaa. Antoihan esim. pääministeri itse tukensa tälle porukalle. Syksyä kohti mentäessä tulemmekin näkemään ihan uudenlaiset askelkuviot ja piruetit Miekkari-skenessä. Silloin katukuvassa tullaan näkemään Erotaan EU:sta-Miekkareita. 

Lähtölaukaus on 1.9.2020 Eduskuntatalolla klo 13.30 alkaen. Jos ikuinen velkahelvetti ei miellytä ja nykymeno muutenkin tympii, kannattaa pistää aika ja paikka jo hyvissä ajoin kalenteriin muistiin. 

Jos joku miettii miten Miekkareissa ollaan, niin siellä ollaan hyvässä hengessä samanhenkisten kesken. Ei siis tarvitse jännittää, vaikka tulisi yksinkin paikalle. Fiilisi on hyvä  ikäänkuin kaveriporukassa, vaikka ei tunnettaisikaan toisiamme ennestään.

13.09.2020Aitosuomalaiset - kansallisvaltion vaalijat
12.09.2020Loppuuko ministereiden valheelliset vakuuttelut koskaan? - Katse kohti yhteistä tulevaisuutta
01.08.2020Kaikki muuttuu aikanaan - Itsenäinen Suomi takaisin
11.07.2020Sirkus-eduskunta on tullut tiensä päähän
25.05.2020On tullut aika puhaltaa peli poikki - Kansalle on turha enää kertoa sitä muunneltua totuutta
13.05.2020Yövartijavaltio
31.03.2020Poliittiset arvovalinnat - Tehdään päätöksiä suuntaan tai toiseen omaan ideologiaan pohjautuen
27.03.2020Vasemmiston henkinen kriisi
15.02.2020Onko huoltovarmuus Suomessa ajantasalla?
15.02.2020Kansalaisyhteiskunnan syvenevät jakolinjat - Toistuuko veljessodan jako punaisiin ja valkoisiin? Mikä jakaa kansaa?

Siirry arkistoon »